Godelieve Engbersen

Projecten:Water is life

"Kennis delen = vermenigvuldigen"

CD 013 en huiskamerconcerten

May 29, 2013

Op 25 april vond in Sounds de presentatie plaats van de CD Alle 013 Goed. 
Zowel bij luisteraars als bij de artiesten zelf zijn de reacties op de CD erg positief. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.
Maar de CD Alle 013 Goed krijgt in Het Jaar 013 nog een heel vervolg en daar willen we jullie  hierna over informeren.


Huiskamerconcerten

De CD Alle 013 Goed is een initiatief van de Stichting Cultuur 013. Deze stichting wil  Tilburgse artiesten ondersteunen en een podium bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een goede artiest  vinden voor een huiskamerconcert bij jou aan huis. Het zal hier meestal gaan om artiesten die meewerkten aan de CD Alle 013 Goed. Wanneer je zo’n artiest aanvraagt via de website van Tilburgvoorcultuur kan dat al voor een bedrag van €175 (*) per concert. Wij helpen je graag bij het zoeken van een geschikte artiest en bij alle andere praktische vragen.


Bedrijfsreceptie of bedrijfsborrel.

Voor bedrijven bestaat ook zo’n mogelijkheid. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte artiest voor bedrijfsreceptie of borrel. Het bedrag is hier €350 (*).   


Pakketjes CD’s

De CD Alle 013 Goed is een zeer geschikt cadeau om aan vrienden en bekenden te geven. Ook is het voor bedrijven een leuk relatiegeschenk. Wanneer je 10 of meer CD’s bij ons bestelt kun je aantrekkelijke kortingen krijgen. Voor €85 heb je al een pakketje van 10 CD’s en voor €195 een pakketje van 25 CD's .


En nog meer

Er zijn nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen. Voor €23 een zomermiddagwandeling in Moerenburg inclusief een exemplaar van de CD Alle 013 goed. En voor €40 kun je mee met een boottocht met livemuziek  van een van de artiesten van de CD alle 013 goed. Meer informatie hierover vind je bij 
https://www.tilburgvoorcultuur.nl/project/cd-alle-013-goed/ 


Andere activiteiten                

21 juni  Promo CD Plaats Maaike Hermans, Anton Kwantes& Frans Hensen, Isabelle Amé ,Jacques Mees; F. van der Meer&Leon van Egmond, Shanna Nicó, Ludo K.O-Click, Fly Sparks & The Do, Re, Mi’s

28 september Festival Alle 013 goed in Het Klassetheater met artiesten van onze CD, maar ook met artiesten uit
Tilburg die mogelijk volgend jaar op de CD komen…….
Meer info volgt na de zomer.


Tot slot

We helpen je graag bij het maken van een keus voor een geschikte artiest voor jouw huiskamerconcert of bedrijfs-receptie. Ook kun je bij ons terecht voor informatie over andere activiteiten of voor praktische hulp bij je donatie.

Enne: als je een pakketje van 10 of 25 CD’s bestelt komen we dat hoogstpersoonlijk bij je thuis bezorgen…. (tenminste als je binnen het 013-gebied woont)

 

(*) deze lage prijzen gelden tijdelijk zolang de huidige crowdfundingactie via Tilburgvoorcultuur nog loopt; deze actie en deze prijzen gelden overigens niet voor alle artiesten.

« Ga terug

 


Godelieve Engbersen, Water is Life,